У фінансовому секторі РФ скорочують до 40% співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У фінансовому секторі РФ скорочують до 40% співробітників

309
Планові скорочення персоналу у фінансовому секторі в Росії виросли до 20-40%. Хвиля скорочень докотилася до МДМ-Банку, ІГ "Капиталъ" і кредитного брокера "Фосборн хоум".
За даними видання, у МДМ-Банку скорочення, що пройшли близько тижня тому, торкнулися працівників інвестиційного блоку. Друга серія звільнень планується на початок грудня, вона торкнеться співробітників корпоративного блоку. Усього МДМ планує скоротити 40% персоналу, повідомляє видання з посиланням на джерело в компанії, решті можуть урізати заробітну плату. Представники банку інформацію про скорочення не підтвердили.
Тим часом, кредитний брокер "Фосборн хоум" планує скоротити до 30% співробітників у московському офісі та філіях. Під скорочення потраплять 80-90 з 270 співробітників компанії, пише видання. Інвестиційна група "Капиталъ" минулого тижня оголосила про скорочення 80% співробітників і зміну бізнес-моделі компанії. Як відзначає видання з посиланням на джерело, тільки в трейдингу інвесткомпанії з 10 співробітників були скорочені 7 осіб.
За даними видання, в 2008 році в російській інвестбанківській галузі було зайнято близько 6 тисяч людей, з них 2500 осіб працювали у великих російських компаніях, 2000 - у середніх і невеликих російських інвестбанках, 500 - в інвестструктурах великих російських компаній, а ще тисяча - у західних інвестбанках. До листопада в західних банках було скорочено близько 10% персоналу, а в російських компаніях звільнення торкнулися 20% співробітників.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас