Чутки про переговори Microsoft з Yahoo не підтвердились — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чутки про переговори Microsoft з Yahoo не підтвердились

Фондовий ринок
189
Повідомлення у вчорашній Sunday Times про переговори Microsoft Inc з Yahoo Inc про покупку пошукової системи за $20 млрд. не відповідає дійсності, повідомляє Reuters.
Sunday Times повідомила, не розкриваючи своїх джерел, що дві компанії обговорять можливість комплексної угоди, причому Microsoft має намір передати Yahoo у керування новій команді менеджерів. Цю команду, за відомостями газети, очолили б колишній президент і виконавчий директор AOL Джонатан Міллер і колишній президент Fox Interactive Media Росс Левінсон .
Однак AllThingsDigital - афілійований блог Wall Street Journal - цитує коментар самого Левінсона, що назвав повідомлення газети "цілковитою фікцією". Високопоставлені джерела в Yahoo та Microsoft теж поставилися до повідомлення зневажливо.
Представник Yahoo Бред Уільямс заявив: "Це тільки чутка, а ми не коментуємо чутки". Представник Microsoft також відмовився прокоментувати повідомлення.
У минулому травні виконавча рада Yahoo на чолі з генеральним директором Джеррі Янгом відкинула пропозицію Microsoft про покупку компанії за $47,5 млрд., розцінивши ціну як занадто низьку. Microsoft потім відмовився від своєї пропозиції.
У листопаді Янг оголосив про свою відставку, що викликало нову хвилю чуток. Однак генеральний директор Microsoft Стів Баллмер виключив можливість здійснення угоди на колишніх умовах, хоча й сказав, що він "відкритий" для переговорів про покупку пошукової системи.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас