Чому Rolls-Royce переживає кризу краще, ніж Bentley — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому Rolls-Royce переживає кризу краще, ніж Bentley

477
Для виробників предметів розкоші зараз прийшли непрості часи: з вірогідністю пророчити, чекає їх злет чи банкрутство, не може жоден аналітик.
Наприклад, парадоксальна ситуація склалася на ринку люксових автомобілів. Британський Bentley оголосив, що через падіння продажів змушений звільнити від 200 до 300 працівників. Крім того, решта співробітників знаменитого заводу в місті Крю будуть відправлені на надзвичайно довгі різдвяні канікули: почавшись 10 грудня, вони завершаться лише 12 січня майбутнього року.
Однак звільненим працівникам є куди податися: Rolls-Royce відкрив набір нових співробітників, оскільки наявний штат не справляється із замовленнями. Тільки за вересень цього року багатії купили 129 автомобілів цієї марки, а всього з початку 2008 року обсяг продажів склав 827 машин - на 42,8% більше, ніж за аналогічний період 2007 року.
"Ми не вважаємо, що маємо якийсь унікальний імунітет проти кризи, - заявив журналістам виконавчий директор Rolls-Royce Том Пурвіс. - Однак цей вкрай вдалий рік дозволив нам у певній мірі піднятися над обстановкою у світі".
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас