У Львові взяли приклад зі столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові взяли приклад зі столиці

406
Виконком Львівської міськради ухвалив рішення про підвищення цін на проїзд у міському електротранспорті з 0,75 грн. до 1 грн.
Це рішення прийняте на засіданні виконкому у п’ятницю і буде введене в дію, ймовірно, нас¬тупного тижня, після публікації його тексту в пресі.
Директор ЛКП "Львів¬електротранс" Андрій Федоренко сказав, що підвищення вартості проїзду до 1 грн. не виводить підприємство на рівень окупності, оскільки собівартість проїзду становить 2,5 грн. Різницю підприємству відшкодовуватиме міський бюджет.
Водночас члени виконкому вдруге відклали розгляд питання про підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі у зв’язку з тим, що ціна пального постійно знижується.
Зараз проїзд в маршрутках коштує 1,5 грн. У проекті рішення, який виносили на засідання виконкому, пропонувалося підвищити ціну за проїзд до 1,75 грн.
Нагадаємо, що Київ¬міськадміністрація ухвалила рішення з першого листопада 2008 року підвищити в Києві тарифи на проїзд у громадському транспорті. Вартість одноразової поїздки в метро становитиме 2 грн., у наземному транспорті (автобус, тролейбус, трамвай) - 1,5 грн., якщо талон придбаний попередньо, і 2 грн. - якщо пасажир купує його в кондуктора.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас