Суркіс: Повідомлення про можливу участь Німеччини в проведенні Євро-2012 – це інсинуації західних ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суркіс: Повідомлення про можливу участь Німеччини в проведенні Євро-2012 – це інсинуації західних ЗМІ

259
Повідомлення про можливу участь Німеччини в проведенні Чемпіонату Європи 2012 р. є інсинуаціями західних ЗМІ. Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс в ефірі телеканалу "1+1".
"Я не думаю, що новообраний президент Національної асоціації Польщі, пан Лято, ще не встигнувши, заступити на свій пост, робить такі гучні заяви, які дискредитують нашу спільну команду, нашу спільну заявку і наші спільні цілі з підготовці і успішного проведенню Євро-2012. Все інше я поки вважаю інсинуаціями західних ЗМІ, які штучно намагаються вбити клин між нашими країнами і між нашими федераціями. Тому на даний момент я відкидаю всякого роду висловлювання свого колеги в такому дусі", - сказав він.
"Я вважаю, що ми, більше, ніж хто-небудь, дискредитуємо країну своїми розв'язними заявами. Чому – треба запитати не у мене, а у тих людей, хто приймає цих чиновників на роботу, і чому у них відсутнє відчуття патріотизму і, найголовніше, відповідальності, а також контролю над власним словоблуддям", - додав Г.Суркіс.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас