Росія витісняє Україну зі збройного ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія витісняє Україну зі збройного ринку

796
Голова "Укрспецекспорту" Сергій Бондарчук заявляє про масштабну інформаційну війну з боку Росії з метою витіснити Україну з ринку озброєнь. Про це повідомили в прес-службі глави держави.
"Сьогодні проти України розгорнута безпрецедентна за масштабами інформаційна війна з боку Росії, що хоч і є нашим стратегічним партнером на словах, але в той же час жорстко, і часто за допомогою брудних методів, намагається конкурувати з Україною по найбільш принципових для нас сегментах сучасного ринку озброєнь", - заявив С.Бондарчук.
На думку голови "Укрспецекспорту", доказом цього є "хвиля істерії", що штучно підігрівається в російських ЗМІ шляхом звинувачень України в нібито аморальних і незаконних поставках зброї в Грузію.
У цьому контексті С.Бондарчук висловив співчуття, що деякі українські політики "фактично дослівно повторюють всі звинувачення російських ЗМІ проти України".
"Особливо шкода, коли для поширення неправди і здійснення інформаційних провокацій наші конкуренти знаходять союзників безпосередньо в Україні. Тому що ніяк інакше не можна трактувати заяви депутата Коновалюка, що фактично дослівно повторює всі звинувачення російських ЗМІ проти своєї Батьківщини", - відзначив С.Бондарчук.
"Немає сумніву, що український народ все бачить і на виборах дасть належну оцінку всім політикам на зразок пана Коновалюка", - також відзначив С.Бондарчук.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас