Merrill Lynch: Світова криза пом'якшиться, але проблеми попереду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Merrill Lynch: Світова криза пом'якшиться, але проблеми попереду

865
Голова американського банку Merrill Lynch & Co Джон Тайн вважає, що екстрені заходи урядів США та інших провідних країн світу, початі для "розморожування" кредитного ринку, досягнуть мети, але фінансовий сектор чекають нові проблеми.
На думку Тайна, банкам буде потрібно збільшити капітал та об'єднатися, тому що економіка США сповзає в рецесію, а наслідки кредитної кризи затягнуться на роки. "Відновлення заподіяного збитку, імовірно, займе багато років. За три-шість місяців становище не покращиться", - заявив Тайн під час круглого столу в Дубаї. "Єдине питання - це наскільки глибокою і тривалою буде рецесія. Зачеплено всі частини світу. Розділяти їх безглуздо", - додав бізнесмен.
Голова Merrill Lynch також вважає, що консолідація на американському фінансовому ринку продовжиться. "У банківській індустрії США підсилиться консолідація. Існують кордони, за межі яких не може вийти жоден великий банк. Немає сумнівів, що з'явиться безліч маленьких і середніх інститутів, яким буде потрібна рекапіталізація", - відзначив Тайн.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас