В'їзд вантажівок у Київ буде жорстко контролюватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В'їзд вантажівок у Київ буде жорстко контролюватися

838
Київська влада буде жорстко контролювати в'їзд вантажівок у столицю.
Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого віце-мера Дениса Басса, мерія почне всі необхідні зі свого боку заходи, щоб водії громадського та легкового транспорту, кияни і гості столиці почували себе в максимальній безпеці.
"Сьогодні вже можемо говорити про позитивні результати заборони в'їзду вантажівок у денний час у Київ, адже кількість заторів на дорогах міста зменшилася на 20-30%, регулярність руху громадського транспорту підвищилася, значно зменшився час, що витрачається пасажирами на дорогу на роботу і з роботи, особливо в години "пік", покращилася екологічна ситуація", - підкреслив Д.Басс.
Як повідомлялося, з 1 червня обмежений в'їзд вантажного транспорту загальною масою більше 4,5 тонн в межі столиці з 7:00 до 20:00. Рух транзитного вантажного транспорту по території міста дозволяється з 20:00 до 7:00 години тільки по певних автодорогах. У невідкладних випадках для заїзду вантажних автомобілів з дозволеною максимальною загальною масою більше 4,5 тонн діє спеціальний порядок видачі відповідних пропусків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас