Результати торгів ПФТС (четвер - 02 жовтня) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати торгів ПФТС (четвер - 02 жовтня)

Фондовий ринок
191
У четвер, 2 жовтня, індекс ПФТС незначно виріс на 0,71% (до 378,32 пунктів) на фоні схвалення Сенатом США "плану Полсона". Тепер увага інвесторів буде прикута до голосування у Конгресі в п’ятницю, на якому вирішиться доля стабілізаційного плану.
Обсяг торгів акціями в друге поспіль був вкрай низьким - 7,2 млн. грн.
Зважаючи на продовження періоду невизначеності, ми й на далі утримаємося від передбачень щодо руху ринку. Зазначимо лише, що незначне падіння напередодні на фоні рекордного обвалу в Америці є чималим свідченням "перепроданості" ринку, а тому чекаймо на позитивний сигнал зі світових фінансових ринків для початку висхідного тренду на ПФТС.
Чорна металургія відзначилась неоднозначністю у четвер: Єнакієвський метзавод виріс (0,51%), в той час як впали Азовсталь (-1,17%) і Алчевський меткомбінат (-0,64%).
Серед представників машинобудування згадаємо ріст Крюківського вагонобудівного заводу (0,7%) та Мотор Січі (0,3%).
Лідерами росту за результатами сесії стали представники електроенергетики, що не дивно, зважаючи на скасування Президентом свого указу про заборону приватизації найбільших енергетичних компаній. Центренерго підвищилося на 3,09%, Західенерго - на 1,9%, а Донбасенерго - на 0,15%.
Ігор Держипільський
За матеріалами:
Атек-Інвест
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас