Експерти: Сьогодні ще не пізно вибрати придатний ПІФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Сьогодні ще не пізно вибрати придатний ПІФ

Фондовий ринок
523
"Грати з курсом найпоширенішої в Україні іноземної валюти - долара - з метою збільшити свої заощадження під силу небагатьом, тому ми рекомендуємо "непрофесіоналам" валютного ринку продовжувати активне знайомство з інститутами спільного інвестування", - вважає генеральний директор КУА "ПІО ГЛОБАЛ Україна" Андрій Радченко.
"За прогнозами фінансових аналітиків, з якими ми багато в чому згодні, з вересня курс долара складе 5,1 - 5,2 гривні, а до Нового року може вирости і до 7 гривень, - говорить Андрій Радченко. - Для зміцнення гривні сьогодні фактично немає об'єктивних передумов - є чималий дефіцит бюджету, практично не зменшується зовнішній борг. Залишається таким, що не викликає довіри, рівень інфляції в Україні, незважаючи на те, що в останній місяць вона призупинилася. Але однаково наприкінці року інфляція буде вищою, ніж прогнозував Кабмін наприкінці 2007-го".
На відміну від валютного ринку, фондовий ринок почне активне зростання, вважає Андрій Радченко. "Дно ми вже пройшли. Сьогодні ринок перебуває в боковому тренді - кінець літа. Всі учасники ринку налаштовані на активну і плідну роботу з вересня. Тим більше, що зараз непомітно, щоб нерезиденти активно продавали цінні папери українських підприємств і компаній. Сьогодні ще не пізно вибрати для себе пайовий інвестиційний фонд із відповідною стратегією, і ввійти в нього із частиною своїх заощаджень в розрахунку на перспективу".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас