SigmaBleyzer вирішила об'єднати "Волю" і регіональних кабельних операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SigmaBleyzer вирішила об'єднати "Волю" і регіональних кабельних операторів

Фондовий ринок
630
Міжнародна компанія SigmaBleyzer вирішила об'єднати найбільшого оператора кабельного телебачення в Києві компанію "Воля" і регіональних кабельних операторів, якими володіють фонди прямих інвестицій під управлінням SigmaBleyzer.
Про це сказано в повідомленні "Волі", SigmaBleyzer і фонду Providence Equity Partners.
"Компанія SigmaBleyzer оголосила про об'єднання компанії "Воля" (Aquorn Limited) і регіональних кабельних операторів, які належать фондам прямих інвестицій під управлінням SigmaBleyzer (Oisiw Limited), і створення провідного провайдеру кабельних послуг в Україні", - сказано в повідомленні.
Утворена в результаті злиття єдина компанія буде називатися Volia Limited і надавати послуги доступу до телепрограм і високошвидкісного доступу в Інтернет у більш ніж 2,5 млн. домогосподарств України.
Очолить об'єднану компанію президент "Волі" Сергій Бойко.
"Я бачу величезний потенціал в об'єднанні діяльності", - сказав Бойко.
Окремою угодою, сказано в повідомленні, фонд прямих інвестицій у сфері медіа й телекомунікацій Providence Equity Partners здійснить додаткову інвестицію в "Волю".
Таким чином, загальна сума інвестицій в об'єднану компанію перевищить 300 млн. доларів.
Як повідомляло агентство, раніше Антимонопольний комітет дозволив компанії P6 Ukraine Cable Ltd. (Каймановы острова) купити більш як 50% Volia Limited (Кіпр).
До цього, у грудні 2007, Providence Equity Partners повідомив, що вирішив купити в SigmaBleyzer акції "Волі" за більш як 200 млн. доларів.
Компанії тоді не уточнювали кількість куплених акцій.
Група Providence спеціалізується на інвестиційній діяльності в медіа, видавництві, інформаційних послугах і телекомунікаціях, у тому числі в кабельному телебаченні, Інтернет, радиокомунікаційних технологіях і послугах.
Aquorn Holding управляє корпоративними правами, її співвласником є група Sigma.
"Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернет кабельними мережами під торговельною маркою "Воля Бродбенд".
Група компаній "Воля" належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.
SigmaBleyzer була заснована в 1993 році і є розпорядником фондами приватного капіталу, займаючись інвестиціями в Східній Європі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас