"Нафтогаз України" і "Газпром" проводять черговий раунд переговорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз України" і "Газпром" проводять черговий раунд переговорів

Енергетика
113
Делегація Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" на чолі з головою правління Олегом Дубиною у вівторок у Москві проводить переговори з керівництвом ВАТ "Газпром" (РФ) щодо визначення схеми довгострокового партнерства між компаніями в газовій сфері, повідомив прес-центр холдингу.
"У той же час НАК "Нафтогаз України" виражає стурбованість спробами безпрецедентного тиску з боку зацікавлених бізнес-груп, які намагаються ускладнити та загальмувати проведення переговорів у Москві", - відзначено в прес-релізі компанії.
Прес-центр "Нафтогазу України" уточнив, що 22 квітня під стінами центрального офісу "Нафтогазу України" була почата акція з метою дискредитації держхолдингу і його керівництва. За словами пікетників, вони відстоюють інтереси дніпропетровської групи "Приват" і бізнесмена Дмитра Фірташа.
"НАК "Нафтогаз України" вкотре відзначає, що для припинення "політичних шоу" і забезпечення стабільного та надійного постачання газом, промислові підприємства повинні укласти договори на постачання газу з постачальником природного газу - ДК "Газ України", - відзначено в прес-релізі компанії
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас