Російський бізнесмен купує особняк Версаче — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський бізнесмен купує особняк Версаче

202
Особняк на озері Комо в Італії, що належав убитому в 1997 році легендарному модельєрові Джанні Версаче, буде проданий російському бізнесменові-рестораторові Аркадію Новикову. Про це пише в четвер британське видання Times з посиланням на джерела, близькі до переговорів щодо укладення угоди.
Побудований в 19 столітті чотириповерховий особняк був улюбленим домом кутюрьє, і він майже кожні вихідні влаштовував там вечірки, на яких були присутні принцеса Діана і такі світові зірки, як Елтон Джон, Стінг і Мадонна.
Останнє десятиліття особняк пустував, якщо не рахувати, що в 2001 році американська акторка Дженніфер Лопес, за узгодженням з сім'єю покійного, провела там медовий місяць.
Журналісти стверджують, що незабаром «маленьке палаццо» знайде нового власника.
Сума, що потрібно виплатити 46-річному московському рестораторові, складе 26 млн фунтів стерлінгів. Журналісти відзначають, що Новиков запропонував на 3 млн більше від встановленої представниками дому Versace ціни, щоб повністю гарантувати укладання угоди.
Джанні Версаче народився 1 грудня 1946 року в містечку Реджо ді Калабрія на півдні Італії в майстерній своєї матері, що була кравчинею. Все дитинство він провів серед одягу, і це визначило його долю.
В 1976 Джанні разом із братом Санто заснував власну торговельну марку Gianni Versace, що поклала початок імперії моди Версаче і принесла неймовірний прибуток: на момент загибелі особисті статки кутюрьє оцінювалися в 800 млн доларів.
Життя Версаче трагічно обірвалося вранці 15 липня 1997 року в Маямі: він був застрелений нікому не відомим у той час Ендрю Кунананом. За деякими даними, Кунанан протягом декількох років був коханцем Версаче, однак сім'я модельєра цей факт заперечує. Через кілька днів убивця Версаче покінчив із собою.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас