Міліція вважає, що вчорашнє пограбування в центрі Києва - інсценування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція вважає, що вчорашнє пограбування в центрі Києва - інсценування

Кримінал
454
Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві розглядає версію інсценування крадіжки 30 січня 5 млн гривень із автомобіля Chevrolet на вулиці Прорізній в Києві.
Міліція зареєструвала заяву директора одного з київських підприємств, що повідомив про факт крадіжки з його автомобіля кейса, у якому було 5 млн гривень.
"Ми зареєстрували його повідомлення. Вивчаються зараз версія пограбування і версія інсценування, оскільки свідчення самого потерпілого і свідків-перехожих дуже відрізняються... В зверненні говориться, що невідомі люди підійшли до його автомобіля, сіли в авто, прикували його до керма автомобіля, пирснули чимсь в обличчя і, забравши кейс із грішми, зникли", - повідомив начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук.
"Він не може толком пояснити, звідки в нього в машині виявилася така сума. І говорити, що це було пограбування, поки рано", - додав він.
Крім того, він підкреслив, що поки невідоме походження настільки великої суми грошей.
Нагадаємо, як повідомила вчора газета КП-Україна, 30 січня чоловік під'їхав на автомобілі Chevrolet до банку, щоб обміняти 5 млн гривень на більш стабільну валюту. За його словами, коли він зупинився на світлофорі, до його машини підбігли кілька людей і постукали у вікно з водійського боку. Опустивши скло, чоловік, не встигнувши зрозуміти, що відбувається, знепритомнів. Коли водій опам'яталася, його обличчя було розбито, а руки прикуті наручниками до керма. Крім того, із салону зникли кейс із грішми і ноутбук. Потерпілий сказав, що йому чимсь бризнули в обличчя, після чого зловмисники, очевидно, швидко обшукали салон авто та зникли з місця злочину.
Як розповіли очевидці, грабіжники пояснили перехожим, що вони оперативники, і запевнили, що те, що відбувається - звичайна затримка.
Як повідомлялося, минулого тижня в Києві на вул. Шота Руставелі власник автомобіля Lexus втратив кейс з $100 тис. Тоді до водія підійшов невідомий і почав щось запитувати. У момент, коли чоловік розмовляв, з його машини украли дипломат із грішми, що лежав на задньому сидінні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас