Ющенко змінив склад української делегації для переговорів з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко змінив склад української делегації для переговорів з ЄС

78
Президент України Віктор Ющенко увів до складу делегації України для участі в переговорах з Європейським Союзом щодо укладання нового базового договору між Україною і ЄС заступника міністра закордонних справ України Костянтина Єлисєєва, поклавши на нього виконання обов'язків глави делегації України. Про це говориться в указі глави держави від 30 листопада.
Також Президент затвердив у складі української делегації керівника Головної служби зовнішньої політики України Секретаріату Президента Ігоря Діра, поклавши на нього виконання обов'язків заступника глави делегації, керівника робочої групи політичних аспектів співробітництва України з ЄС.
У цілому, до складу делегації України Глава держави затвердив: виконуючого обов'язки директора департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ України Олександра Тараненка і заступника директора департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ України Вадима Трюхана.
У той же час, Ющенко звільнить першого заступника Міністра палива та енергетики України Вадима Чупруна від виконання обов'язків керівника робочої групи з питань співробітництва в сфері енергетики між Україною і ЄС.
Також Президент вивів із складу делегації України А.Веселовського, звільнивши його від виконання обов'язків глави делегації України, і О.Данилейка.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас