У Китаї шахрай "нагрів" понад 6 тис. дол. на продажу квитків на відкриття Олімпіади-2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї шахрай "нагрів" понад 6 тис. дол. на продажу квитків на відкриття Олімпіади-2008

Валюта
110
Владою Китаю був засуджений на три роки в'язниці шахрай, який відрекомендовувався чиновником національного МОК.
Жертвою шахрая стала жінка, якій псевдочиновник пообіцяв доставити квитки на відкриття Олімпіади-2008. У результаті жінка була обманута на суму більше 6 тис. дол.
Нагадаємо, літні Олімпійські Ігри 2008 року пройдуть у Пекіні, Циндао, Гонконгу, Тяньцзінь, Шанхаї, Шеньян, Циньхуандао. У програму ігор включені наступні види спорту: легка атлетика, веслування, бадмінтон, бейсбол, баскетбол, бокс, веслування на байдарках, велоспорт, кінний спорт, фехтування, футбол, гімнастика, важка атлетика, стрільба із лука, гандбол, хокей, дзюдо, теніс, боротьба, водні види спорту, сучасне п’ятиборство, софтбол, тхеквондо, настільний теніс, стрільба, тріатлон, вітрильний спорт, волейбол та ін.
Естафета Олімпійського вогню пройде через п'ять континентів і вперше в історії вогонь буде піднятий на найвищу вершину планети - Еверест! Полум'я Ігор буде мандрувати по світу протягом 140 днів. Вогонь Олімпіади в Китаї запалиться в березні 2008 року, за п'ять місяців до старту Ігор. Очікується, що в естафеті візьмуть участь близько 15 тисяч чоловік.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас