Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ "Жилбуд-Інвест-К" підвищено до рівня uaB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитний рейтинг випуску облігацій ТОВ "Жилбуд-Інвест-К" підвищено до рівня uaB

Нерухомість
471
Сьогодні незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу випуску іменних цільових облігацій (серія А) ТОВ "Жилбуд-Інвест-К" (м. Одеса) на суму 90 млн. грн. строком обігу 3 роки з рівня uaCCC до рівня uaВ. Агентство також змінило прогноз рейтингу з позитивного на стабільний. Основним напрямом діяльності компанії є інвестиційно-будівельна.
Наразі ТОВ "Жилбуд-Інвест-К" як замовник та інвестор реалізує проект будівництва житлового комплексу в м. Одесі. Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність ТОВ "Жилбуд-Інвест-К" за ІІІ квартал та 9 місяців 2007 р., а також внутрішню інформацію, надану емітентом у ході рейтингового процесу.
Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaB характеризується низькою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Дуже висока залежність рівня кредитоспроможності від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас