Ощадбанк та Укрсоцбанк об’єднали банкоматні мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк та Укрсоцбанк об’єднали банкоматні мережі

Фінтех і Картки
461
Ощадбанк та Укрсоцбанк підписали договір про об’єднання банкоматних мереж, - повідомила FINANCE.UA прес-служба Ощадбанку.
Завдяки цьому клієнти Ощадбанку з 26 листопада отримають можливість користуватися понад 2028 банкоматами за пільговими тарифами об’єднаної мережі на всій території України.
Нагадаємо, що Укрсоцбанк є другим банком, з яким Ощадбанк об’єднав мережі своїх банкоматів. Вже кілька років функціонує об’єднана мережа державних банків - Ощадбанку та Укрексімбанку, яка нараховує 1110 банкоматів.
“Ми розглядаємо об'єднання банкоматних мереж як вигідну конкурентну перевагу. З одного боку, банк істотно розширює мережу банкоматів, а з іншого - зменшує витрати на придбання нових і обслуговування вже діючих банкоматних пристроїв. При цьому банк не тільки покращує умови обслуговування своїх клієнтів, але і має непогані шанси залучити нових”, - прокоментував цю подію голова правління Ощадбанку Анатолій Гулей.
Станом на 01.11.2007 Ощадбанком емітовано понад 1,8 млн. платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard та VISA. Кількість POS-терміналів - 2623 шт.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас