Росіянин придбав найдорожчу квартиру в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіянин придбав найдорожчу квартиру в світі

Нерухомість
325
Олігарх-емігрант Леонард Блаватник віддав за п'ять розкішних номерів у нью-йоркському готелі The Mark Hotel 150 млн дол.
Побитий світовий рекорд вартості квартири. The New York Observer повідомив, що за 150 млн дол. продані п'ять розкішних номерів у нью-йоркському готелі The Mark Hotel загальною площею 3000 кв. метрів, розміщені на трьох верхніх поверхах. За даними американського видання, придбав житло російський олігарх-емігрант Леонард Блаватник, що сколотив 9,4-мільярдні статки на інвестиціях.
50-річний Блаватник уже запросив дизайнерів та архітекторів, які мають відреставрувати і з'єднати п'ять блоків, з яких і буде складатися майбутнє житло російського багатія. Зараз в апартаментах Блаватника - 23 спальні, 25 ванних кімнат і 5 будуарів. Крім цього, у володіннях бізнесмена опиниться дах, на якому розташований великий павільйон з каміном, тераса в 230 кв. метрів, зимовий сад і тренажерний зал.
The New York Observer дивується апетитами емігранта. "Важко уявити, як людині, минулого місяця придбавшій будинок за 50 млн дол., і який за останні два роки придбав ще два будинки загальною вартістю 58 млн дол., може не вистачати простору в Нью-Йорку". Також олігарх недавно став власником будинку в лондонському районі Кенсінгтон, вартістю $120 млн - стільки він віддав за особняк, на який розраховував інший російський мільярдер Роман Абрамович.
Раніше найдорожчою квартирою вважався пентхаус на верхніх поверхах також ньюйоркського готелю The Pierre Hotel. В 2006 році він був проданий за 70 млн дол. У квартирі 16 великих кімнат - включаючи п'ять спалень господарів, сім ванних кімнат і три душові, кімнати для гостей і прислуги.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас