Найщасливішу країну світу визнали найкращою для туризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найщасливішу країну світу визнали найкращою для туризму

Світ
6140
Найщасливішу країну світу визнали найкращою для туризму
Найщасливішу країну світу визнали найкращою для туризму
Уже кілька років поспіль звання найщасливішої країни світу залишається за Фінляндією. Тревел-експерти цьогоріч вважають, що ця країна — справжній скарб на мапі світового туризму.
Влітку 2024 року Європу накрила аномальна спека. Тому чимало мандрівників так і не наважилися відвідати раніше дуже популярні Грецію та Італію. Тим часом новим тревел-трендом стали подорожі до «холодних» північних країн. Фінляндія вписалася ідеально.

Чому Фінляндія — ідеальна країна для туристів

Фінляндія — країна з фантастичною культурою, прекрасними краєвидами, драйвовими містами та комфортним літом. У липні — серпні там переважають теплі південно-східні вітри. Тим часом температура повітря прогрівається до +20…+21 градуси. Тревел-експерти зауважують, що це — найкомфортніший режим для прогулянок.
Існує стереотип, що Гельсінкі — «сумна» столиця. Водночас ті, хто хоч раз відвідав столицю Фінляндії, зауважують: у неї нереально не закохатися. Насамперед варто відвідати місцеву Ринкову площу. Зауважте, що їсти вуличну їжу там — ще те випробування: місцеві чайки радісно крадуть сендвічі та булочки. Також варто відвідати:
  • фортецю Свеаборг;
  • вулицю Алексантеринкату (рай для шопоголіків);
  • Кафедральний собор;
  • міський музей Гельсінкі;
  • Зимовий сад.
Також, якщо є час, варто поїхати у Долину Мумі-Тролів. Опиняючись там, наче телепортуєшся у казку. А якщо мрієте про справжнє новорічне диво, всі дороги ведуть до Рованієму — у гості до Санта Клауса.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас