НАТО погодить рекомендації реформ, які потрібні Україні для вступу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАТО погодить рекомендації реформ, які потрібні Україні для вступу

Казна та Політика
271
НАТО погодить рекомендації реформ, які потрібні Україні для вступу
НАТО погодить рекомендації реформ, які потрібні Україні для вступу
Союзники у Північноатлантичному альянсі узгодять рекомендації щодо реформ, які потрібно здійснити Україні для готовності до членства у НАТО.
Як повідомляє «Європейська правда», про це заявив у понеділок генсек НАТО Єнс Столтенберг перед зустріччю Північноатлантичної ради на рівні міністрів закордонних справ.
Столтенберг зазначив, що союзники погоджуються з тим, що у майбутньому Україна стане членом НАТО, та нагадав про допомогу, яку країни-члени надають Україні на тлі повномасштабної війни.
«На нашій зустрічі ми погодимо рекомендації щодо пріоритетних реформ України, у той час як ми продовжуємо підтримувати Київ на шляху до членства», — заявив генсек НАТО.
Нагадаємо, перед цим оновлений план реформ для майбутнього вступу України в Альянс обговорювали на Раді Україна-НАТО у жовтні.
Міністр оборони США Ллойд Остін після жовтневого засідання Контактної групи з питань оборони України анонсував створення кількох «коаліцій спроможностей» для Києва, зокрема з підготовки українських Військово-повітряних сил.

Борітеся — поборете! Слава Україні!

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас