Міноборони контролюватиме якість надання послуг з посвідчення документів командирами військових частин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони контролюватиме якість надання послуг з посвідчення документів командирами військових частин

Казна та Політика
400
Міноборони контролюватиме якість надання послуг з посвідчення документів командирами військових частин
Міноборони контролюватиме якість надання послуг з посвідчення документів командирами військових частин
Міністерство оборони контролюватиме якість надання військовослужбовцям послуг з посвідчення документів командирами військових частин. Зокрема, оперативно буде реагувати на виклики та проводитиме відповідні навчання.
Про це заявила заступниця міністра оборони Наталя Калмикова.
«Можливість посвідчення командиром документів військовослужбовців в умовах, коли людина під час війни не може потрапити до нотаріуса, дуже важлива. Але на сьогодні ми стикаємося із випадками, коли ця послуга надається некоректно і, в результаті, військовослужбовець замість вирішення питання, отримує проблеми. Тож ми маємо підвищувати рівень компетенцій та обізнаності командирів для того, щоб уникати таких випадків», — заявила Калмикова.
Заступниця міністра також повідомила, що наразі триває розробка постанови Кабміну щодо створення служби супроводу військовослужбовців.
«Після прийняття відповідного документу у кожній бригаді або окремому підрозділі будуть визначені відповідальні особи, які будуть координувати питання, що стосуються виплат, рапортів, відпусток, відряджень, медичної допомоги військовослужбовцям», — наголосила вона.
За її словами, це дозволить допомогти захисникам, які нещодавно почали проходити службу, а також їх безпосереднім командирам.
«Ми аналізуємо проблеми, з якими до нас звертаються військовослужбовці та члени їх родин. Сьогодні у фокусі нашої уваги найпоширеніші питання, з якими стикаємося, — довіреностей, заповітів та особистих розпоряджень. Запевняю, що нотаріуси в Україні є помічниками для військових і завжди готові допомогти. Дякуємо за співпрацю!» — додала перша віцепрезидентка Нотаріальної палати України Олена Кирилюк.

Що буде з тими, хто не оновив дані: штрафи, блокування рахунків, арешти майна? 🧐

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас