Київ до кінця року запустить новий цифровий сервіс для ветеранів — "Електронний кабінет захисника" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ до кінця року запустить новий цифровий сервіс для ветеранів — "Електронний кабінет захисника"

Казна та Політика
277
У Києві, як очікують, до кінця поточного року запустять «Електронний кабінет захисника», у якому можна замовити й оформити приблизно 45 муніципальних послуг і понад 140 державних, повідомив мер столиці Віталій Кличко.
«Сьогодні представили членам Координаційної ради міста з питань реінтеграції та підтримки киян-захисників новий сервіс, який створює столиця, — «Електронний кабінет захисника», — написав він у телеграм-каналі.
«Коли наші захисники повертаються додому, всі говорять про одну з головних проблем: щоб підтвердити свій статус, їм треба зібрати безліч документів у купі інстанцій. Саме тому Київ, як сучасне цифрове місто, розробляє та впроваджує «Електронний кабінет захисника», — зауважив Кличко.
Як повідомляється, у ньому можна буде швидко замовити й оформити близько 45 муніципальних послуг і понад 140 — державних: від соціальних і медичних до освітніх і допомоги в працевлаштуванні.
«Сервіс дасть змогу отримувати послуги за принципом „єдиного вікна“. У смартфоні, не виходячи з дому, можна буде замовити одночасно всі доступні послуги, дізнатися інформацію щодо статусу заявки, отримати зворотний зв’язок після її розгляду. Запустити роботу „Електронного кабінету захисника“ місто планує до кінця 2023 року», — уточнив Кличко.
До речі, у Finance.ua з’явилась своя сторінка в Instagram. Підписуйтесь — буде яскраво, цікаво і корисно для вашого 👛 гаманця. 👇Доєднуйтесь до Instagram Finance.ua
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас