Гемолог, судноводій, терміст: добірка неординарних вакансій серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гемолог, судноводій, терміст: добірка неординарних вакансій серпня

Особисті фінанси
365
Гемолог, судноводій, терміст: добірка неординарних вакансій серпня
Гемолог, судноводій, терміст: добірка неординарних вакансій серпня
Редакція медіаплатформи robota.ua зробила підбірку вакансій для креативних, відкритих, готових до навчання кандидатів.

Актор квесту

В Дніпрі шукають працівника, який виконуватиме роль актора у квест-кімнатах різних жанрів (екшен, спорт, жахи тощо); розігруватиме ролі та спілкуватиметься з гравцями; забезпечуватиме високий рівень емоційної напруги в процесі проведення квестів; буде дотримуватися правил та сценарію квесту; братиме участь у тренінгах та підвищуватиме свою професійну кваліфікацію.

Терміст у ДТЕК

Енергетична компанія у Харкові розглядає кандидатів без досвіду роботи. Пропонується навчання.
Майбутній працівник займатиметься, зокрема, термообробкою металу в шахтних, камерних електричних печах. Роботодавець забезпечує працівників засобами індивідуального захисту та спеціальним одягом. Анонсується розвіз від метро на службовому транспорті.

Майстер з ручної вишивки

Український бренд, виробник одягу та аксесуарів, оголошує про відкриття вакансії у Києві.
Побажання до майбутнього працівника: володіння різними техніками ручної вишивки; вміння працювати з різними матеріалами (кристали, бісер, паєтки, мереживо); уважність, пунктуальність, ініціативність.

Фахівець з інформування населення з питань мінної небезпеки в «Асоціація саперів України»

Функціональні обов’язки: здійснення інформування населення з питань цивільного захисту та мінної небезпеки шляхом проведення навчальних сесій у Харківській, Миколаївській або Київській області; взаємодія з місцевими органами влади; проведення сесій з інформування про мінну небезпеку для дорослих, підлітків та дітей відповідно до стандартних процедур та методик; донесення до аудиторії розуміння ризиків та стратегій їх зниження; дотримання заданих робочих планів та методичних рекомендацій; підготовка звітної документації про проведену роботу.
Роботодавець анонсує відрядження для безпосереднього виконання обов’язків по Україні.

Майстер з виготовлення та розпису сувенірів, художник

Етномайстерня в Тернополі оголошує про відкриття вакансії. Функціональні обов’язки на посаді: розпис сувенірів за зразком.
Побажання до кандидатів: відповідальність; акуратність; вміння відтворювати малюнок. Роботодавець анонсує безкоштовне навчання для нових працівників.

Гемолог

Ювелірний дім Sova запрошує на роботу гемолога (оцінювача коштовного каміння) у Києві.
Чим доведеться займатися на посаді: сортуванням, оцінкою каменів; визначенням синтетичних і облагороджених матеріалів; оцінкою каменів відповідно до національних і міжнародних систем; проведенням інвентаризації.
Роботодавець пропонує майбутнім працівникам, серед іншого: корпоративне житло; професійне навчання та розвиток; знижки на ювелірні прикраси ювелірного дому.

Судноводій

Потрібен екіпаж, судноводій, категорія 6−24 метри, для роботи на службово-роз'їзних катерах у межах акваторій порту Ізмаїл та порту Рені (Одеська область). Анонсується офіційне працевлаштування та проживання на суднах, які обладнані всім необхідним для комфортного проживання.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас