Експерти визначили ознаки, що вказують на подальше зростання Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти визначили ознаки, що вказують на подальше зростання Bitcoin

Криптовалюта
310
Експерти визначили ознаки, що вказують на подальше зростання Bitcoin
Експерти визначили ознаки, що вказують на подальше зростання Bitcoin
Вартість криптовалюти Bitcoin нещодавно зросла до нового рекордного максимуму, перевищивши $73 800. При цьому аналітики зазначили, що реальна економічна активність у блокчейні ВТС не пришвидшується. На думку дослідників із Blockware Solutions, така розбіжність відображає настрої на ринку.
«Середній обсяг внутрішньомережевих переказів у доларах США (USD) значно нижчий від піку бичачого ринку 2021 року. У ланцюжку практично не переміщується суттєва вартість. Ніхто не хоче продавати свої активи», — заявили аналітики з Blockware Solutions в останньому випуску інформаційного бюлетеня Blockware Intelligence.

Читайте також: Розробка власної криптовалюти: це варто знати

За даними експертів Glassnode, обсяг переказів визначається як вартість загальної кількості BTC, переданих усередині мережі, у доларах США. Станом на 25 березня 2024 року середній обсяг за 7 і 14 днів перебував нижче за $200 000, що далеко від $1 млн і вище, ніж під час бичачого ринку 2021 року.
Прийняття Уолл-стріт спотових Bitcoin-ETF стало головною причиною останнього ралі котирувань BTC. Експерти стверджують, що основні обсяги сконцентровано у фондах. Це також пояснює низькі показники в мережі.
Інші ключові значення вказують на те, що інвестори, які пережили ведмежий ринок 2022, тримають запаси монет, очікуючи продовження зростання ціни BTC. Наприклад, відсоток пропозиції Bitcoin, які востаннє були активні між 3 та 5 років тому, зростає. Аналітики очікують, що найближчими місяцями вартість BTC зросте до шестизначної цифри і зрештою досягне піку, що перевищує $150 000.
«Щойно ми побачимо, що ціна почне рухатися, саме тоді обсяг ончейн-транзакцій зросте. Старі монети перейдуть на біржі на продаж. Доти низькі показники — ознака ліквідності з боку пропозиції», — запевнили аналітики з Blockware Solutions.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас