Дональд Трамп планує випустити нову колекцію власних цифрових токенів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дональд Трамп планує випустити нову колекцію власних цифрових токенів

Фінтех і Картки
135
Фото: Joshua Roberts / Getty Images
Фото: Joshua Roberts / Getty Images
Колишній президент США Дональд Трамп оголосив про плани випустити четверту колекцію власних NFT. В інтерв’ю Bloomberg Businessweek політик пояснив, що на це його надихнули численні прохання прихильників.
Нова колекція цифрових токенів має стати «продовженням успіху» попередніх випусків, які привернули значну увагу як інвесторів, так і шанувальників Трампа. За словами самого Дональда Трампа, його команда отримала безліч запитів від людей, які хочуть бачити більше його унікальних цифрових картин.
«Люди хочуть, щоб я зробив ще одну колекцію, і я готовий до цього», — сказав Трамп. Відомо, що попередні колекції NFT Дональда Трампа були продані за значні суми, а деякі з них досягли високих цін на вторинному ринку.
Нерідко дії та висловлювання Трампа спричиняють зростання вартості та продажів його NFT. Так наприкінці серпня 2023 року колекція Trump Digital Trading Cards зросла в ціні після інтерв’ю Трампа американському телеведучому Такеру Карлсону, яке набрало понад 200 млн переглядів за кілька годин після виходу.
Нагадаємо — 13 липня під час передвиборчого виступу на колишнього президента США Дональда Трампа було скоєно замах. Після цього інциденту пов’язані з політиком мем-токени різко зросли в ціні. Так токен MAGA (TRUMP) зріс на понад 50% за добу, досягнувши з короткочасним піком понад $10, на цю мить токен ледь просів. Капіталізація віртуальної монети досягла $421 млн.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас