До програми іпотечного кредитування «єОселя» долучились три нові банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До програми іпотечного кредитування «єОселя» долучились три нові банки

Кредит&Депозит
156
До програми іпотечного кредитування «єОселя» долучились три нові банки
До програми іпотечного кредитування «єОселя» долучились три нові банки
До державної програми іпотечного кредитування «єОселя» доєдналися три нові банки. Наразі у програмі вже 11 фінансових установ, що пропонують умови для отримання іпотеки через застосунок «Дія».
Про це повідомляє пресслужба «Дії».
Зазначається, що понад 12 тис. сімей уже отримали кредити на суму в понад 19 млрд грн.

Які банки надають пільговий кредит

У програмі тепер 11 банків-партнерів, з яким можна оформити іпотеку в застосунку Дія: Ощадбанк, ПриватБанк, Укргазбанк, Глобус банк, Sky Bank, Укрексімбанк, Sense Bank, Банк Кредит Дніпро, МТБ Банк, Таскомбанк та Bisbank, приєдналися до єОселі.

Умови програми

єОселя — програма доступного кредитування житла, ініційована Президентом України. Українці можуть придбати квартиру, будинок або таунхаус. Скористатись програмою доступного кредитування сьогодні можуть як представники окремих професій, так і громадяни, які не мають у власності житла або хочуть покращити його умови.
Для військовослужбовців ЗСУ за контрактом та силовиків, вчителів, медиків та науковців пільгова ставка складає 3% річних. Для інших категорій — учасників бойових дій, ветеранів, ВПО, інших громадян — ставка іпотеки становить 7%.
Нагадаємо, можливість подавати заяви на компенсацію за програмою єВідновлення розширили для законних представників неповнолітніх дітей та недієздатних осіб. Тепер при подачі заяви можна обрати, хто звертається: законний представник чи представник за довіреністю.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас