Ціни на полуницю почали падати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на полуницю почали падати

Аграрний ринок
1621
Ціни на полуницю почали падати
Ціни на полуницю почали падати
В Україні почали знижуватися ціни на полуницю з відкритого ґрунту. На сьогоднішній день вартість цієї ягоди формується в діапазоні 50−85 грн/кг ($1,37−2,32/кг), що в середньому в 1,5 раза дешевше, ніж наприкінці минулого тижня. Про це йдеться у повідомленні проєкту EastFruit.
«Варто зазначити, що сьогодні суниця садова в Україні коштує все ж у середньому на 25% дорожче, ніж наприкінці травня минулого року. Таку цінову різницю ключові гравці ринку пов’язують з більш пізнім стартом початку сезону реалізації ягоди відкритого ґрунту», — інформують експерти проекту.
Продажі української полуниці садової почалися ще на початку поточного місяця, але це була виключно теплична ягода. Цього тижня виробники західних областей України розпочали масову реалізацію полуниці з відкритого ґрунту.
Поточного року сезон реалізації цієї ягоди з відкритого ґрунту дещо затримався через холодну весну. Якщо в аналогічний період минулого року практично всі регіони України вже почали реалізацію полуниці садової, то на сьогодні про це повідомляють лише виробники західних областей.
😎 До речі, у Finance.ua з’явилась своя сторінка в Instagram. Підписуйтесь — буде яскраво, цікаво і корисно для вашого 👛 гаманця. 👇Доєднуйтесь до Instagram Finance.ua
За матеріалами:
zn.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас