ChatGPT з‘явився в українському App Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ChatGPT з‘явився в українському App Store

Технології&Авто
1118
ChatGPT з‘явився в українському App Store
ChatGPT з‘явився в українському App Store
Офіційний застосунок для чатбота OpenAI ChatGPT можуть завантажити в App Store користувачі 152 країн і регіонів, зокрема й України.
Запущений торік у листопаді ChatGPT попри велику популярність був доступний виключно через вебверсію, і лише згодом з’явились кілька неофіційних програм, які дозволяли співпрацювати з чатботом через застосунок на смартфоні (зокрема й програми Forefront та Poe).

Читайте також: Що таке ChatGPT і чому він такий популярний

Кілька тижнів тому OpenAI почала розгортання власної мобільної програми для ШІ-чатбота в США, а згодом додала ще 40 країн, і врешті-решт розширилась до 152 (повний перелік можна переглянути тут).
Користувачі з України теж можуть завантажити ChatGPT з App Store (принцип роботи чатбота залишається незмінним — користувач вводить своє питання, а ChatGPT надає відповіді).
ChatGPT з‘явився в українському App Store
У програмі дозволені голосові запити, але сам чатбот поки вміє відповідати лише текстом. Застосунок також синхронізує текстові розмови на різних пристроях.

Читайте також: Є хвилинка? Опитування від Finance.ua

Передплатники ChatGPT Plus за $19,99 на місяць і на смартфонах отримають доступ до останньої версії великої мовної моделі OpenAI GPT-4, а також швидший час відповіді та попередній перегляд нових функцій.
В OpenAI зазначають, що працюватимуть над розширенням, тому рекомендують час від часу перевіряти оновлення і доступність програми в App Store для решти країн. Також згодом обіцяють створити застосунок для пристроїв Android.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас