Чат-бот від Ілона Маска став доступний підписникам X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чат-бот від Ілона Маска став доступний підписникам X

Технології&Авто
381
Чат-бот від Ілона Маска став доступний підписникам X
Чат-бот від Ілона Маска став доступний підписникам X, www.makeuseof.com
Чат-бот зі штучним інтелектом Grok, розроблений компанією xAI Ілона Маска, став доступним передплатникам Premium+ соціальної мережі X (колишній Twitter). Про це пише TechCrunch.
  • Новий «потенційний конкурент для ChatGPT» коштує $16 на місяць з можливістю доступу до соціальної мережі без реклами. Довгострокові підписники отримають пріоритетний доступ до Grok, повноцінне впровадження якого, як очікується, завершиться наступного тижня.
  • Grok відповідає на запитання в діалоговому режимі, спираючись на базу знань, подібну до тієї, що використовується для навчання моделей штучного інтелекту в ChatGPT і Google Bard.

Читайте також: Як заробити за допомогою штучного інтелекту

  • Він розташований у бічному меню X на вебверсії, iOS і Android та може бути доданий до нижнього меню мобільних застосунків X для швидкого доступу.
  • За словами Маска, Grok має «гострий розум та бунтарський характер» і відповідає на гострі питання, коли інші системи не дозволяють собі такого. Відгуки користувачів підтверджують це, деякі навіть зауважують грубість та саркастичність Grok.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас