Bitcoin спрогнозували зростання на 642% у наступні 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitcoin спрогнозували зростання на 642% у наступні 10 років

Криптовалюта
270
Bitcoin спрогнозували зростання на 642% у наступні 10 років
Bitcoin спрогнозували зростання на 642% у наступні 10 років
Південнокорейський аналітик передбачає значне зростання вартості біткоїна до 2034 року. За прогнозами експерта, ціна Bitcoin може зрости на 642% від поточного рівня.
Такий оптимістичний прогноз зробив Кім Ю-мін, дослідник з Hanwha Investment & Securities, у своєму звіті «Біткоїн: від кіберпанку до Волл-стріт». Аналітик вважає, що вартість ВТС може досягти близько $460 790 до 2034 року.
Кім базує свій аналіз на даних про золото та кредитні дефолтні свопи (CDS). Він зазначає, що Bitcoin, як і золото, забезпечує інвесторам збереження вартості та децентралізацію. Експерт вважає, що ринок криптовалют може перевершити за розміром ринок золота. Це стає більш імовірним, оскільки політики обговорюють можливість використання біткоїна як національного резервного активу.

Курс криптовалют до долара

Кім також зазначає, що інвестори, які володіють облігаціями США, купують CDS для хеджування ризику дефолту уряду. Ці транзакції схожі на Bitcoin з погляду хеджування ризику центрального банку.
Аналітик прогнозує зростання державного боргу США до 600 мільярдів доларів у 2034 році. Інвестиції в Bitcoin можуть допомогти хеджувати ризики дефолту уряду США. За словами експерта, Bitcoin має потенціал знизити комісії за грошові перекази та підвищити доступність фінансової інфраструктури. Якщо припустити, що 10% річної пропозиції M2 у розмірі 1,6 трильйона доларів перейде в Bitcoin протягом наступних 10 років, потенціал зростання монети становить 642%.
Хочете аби гроші працювали на вас? Розмістіть депозит і за допомогою нашої програми «Бонус до депозиту» отримайте підвищену процентну ставку. Ми домовилися з іншими банками, щоб вони платили вам більше. Детальніше тут:

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
noworries
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас