Банки випустили 288 тис. карток для виплати державою кешбеку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки випустили 288 тис. карток для виплати державою кешбеку

Фінтех і Картки
163
Банки випустили 288 тис. карток для виплати державою кешбеку
Банки випустили 288 тис. карток для виплати державою кешбеку
Українські банки станом на середу випустили 288 тис. карток, на які нараховуватимуть компенсацію за державною програмою «Національний кешбек», повідомила віцепрем’єрка — міністерка економіки України Юлія Свириденко.
«За два дні наші банки-партнери (держпрограми „Національного кешбеку“. — Ред.) — це, по суті, всі найбільші банки в нашій державі, випустили сумарно 288 тисяч карток», — сказала вона.
За словами Свириденко, до держпрограми приєдналися вже понад 600 виробників, які зареєстрували в системі 63 тисячі товарів.
«На момент запуску програми дев’ять торговельних мереж уже нарахували кешбек, ще десь близько 40 у процесі приєднання», — зазначила перша віцепрем’єрка.
Вона нагадала, що програма кешбеку стартувала 2 вересня в режимі бета-тестування, яке орієнтовно триватиме близько місяця.
Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України на засіданні 20-го серпня затвердив порядок надання «Національного кешбеку», згідно з яким українці зможуть отримати компенсацію 10% вартості куплених ними товарів. Максимальний обсяг кешбеку — 3 тис. грн/місяць, кошти можна витратити на медичні та комунальні послуги, спорт, кіно, квитки на поїзд, задонатити ЗСУ або купити військові облігації.

Довідка Finance.ua:

  • З 2 вересня 2024 року офіційно запустилась програма, яка дає змогу громадянам повертати 10% від вартості покупок вітчизняних товарів. Максимальна сума, яку можна отримати за місяць становить 3000 грн.

Платіжні картки банків України

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас