Audi попереджає власників своїх електромобілів про критичний дефект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi попереджає власників своїх електромобілів про критичний дефект

Технології&Авто
611
Audi попереджає власників своїх електромобілів про критичний дефект
Audi попереджає власників своїх електромобілів про критичний дефект
Власники автомобілів Audi E-Tron Quattro 2019 року випуску в США та Канаді повинні негайно звернутися до дилерських центрів, після того, як було виявлено, що педалі гальма в цих електричних позашляховиках можуть від’єднатися від підсилювача гальм.
Згідно з повідомленням про відклик, відхилення в роботі установки для загвинчування у постачальника призвело до того, що тяга педалі гальма може бути неправильно з’єднана зі стержнем, що управляє підсилювачем гальм. Audi повідомляє, що гвинт може повністю ослабнути, що призведе до відокремлення педалі від підсилювача, і єдиним способом уповільнити автомобіль стане використання аварійного гальма.
Audi нагадує власникам ознайомитися з інструкцією з експлуатації, де вказано, як користуватись аварійним гальмом на випадок, якщо педаль гальма вийде з ладу.
Відклик зачіпає загалом 206 автомобілів у США, випущених у період з 28 травня 2019 року по 23 жовтня 2019 року. У Канаді під відклик потрапляють ще 12 автомобілів. На щастя, Audi не зафіксувала жодного випадку травм, аварій чи спалахів, спричинених від’єднанням педалі гальма.
Власників попереджають, що вони можуть помітити незвичайні шуми при натисканні та відпусканні педалі гальма або можуть зіткнутися із ситуацією, коли педаль гальма не повертається у вихідне положення. Якщо це станеться, краще не експлуатувати автомобіль до усунення несправності.
Підсилювач гальм на згаданих автомобілях буде замінений безплатно.
За матеріалами:
Ampercar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас