АРМА: колекцію конфіскованих годинників Медведчука оцінили в понад 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АРМА: колекцію конфіскованих годинників Медведчука оцінили в понад 10 млн грн

Казна та Політика
139
Як повідомляє АРМА, нарешті отримали незалежну оцінку 20 колекційних годинників, які раніше належали державному зраднику віктору медведчуку.
Про це пише Агентство з розшуку та менеджменту активів.
ТОВ «PolonEX», яке виграло конкурс на оцінювача цього активу, оцінило колекцію у понад 10,6 млн гривень.
Найдорожчі годинники — «Breguet 4416K» (1 859 013 грн) та «Patek Philippe» (1 271 503 грн).
«Хоча ми завжди сподіваємося на вищу оцінку, годинники були оцінені відповідно до ринкової вартості вживаних виробів. АРМА завжди висвітлює всі етапи реалізації, тому ми публікуємо цю оцінку, аби всі охочі могли ознайомитися з нею і, в разі необхідності, внести пропозиції чи зауваження. Агентство завжди відкрито до пропозицій та готове до повторної оцінки, якщо це буде необхідно», пише АРМА.
Годинник «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку — всього 17,4 тис. грн. Тож, той, хто придбає цей «шедевр», матиме чудову можливість зупинити його, або змусити москву та кремль жити за київським часом, зазначають там.
Водночас, придбаний екс-депутатом і зрадником України віктором медведчуком автомобіль «MAYBACH» вже реалізується на Прозорро.Продажі.
Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.
«Авто 2003 року випуску, коли державний зрадник медведчук керував адміністрацією тодішнього Президента України. Чудова можливість сісти за кермо авто, яке стало свідком зростання політичного впливу медведчука, і його максимального падіння. Не пропустіть можливості позмагатися за придбання цих арештованих активів», — написали в агентсві. Детальніше за посиланням.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас