Apple визнала наявність у «титанових» iPhone 15 фатального недоліку (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple визнала наявність у «титанових» iPhone 15 фатального недоліку (фото)

Фондовий ринок
3165
За два тижні з моменту дебюту на ринку лінійки iPhone 15 користувачі встигли зіткнутися з перегрівом пристроїв, здуттям АКБ і вигоранням дисплея. Наявність проблеми вигоряння екрана було визнано Apple лише після того, як вона стала масовою.
Для OLED-дисплеїв вигоряння пікселів є природним процесом. Це відбувається при тривалому відображенні на екрані статичного зображення. Як правило, пікселі вигорають через кілька років експлуатації мобільного пристрою. У випадку з новими айфонами це сталося за два тижні.
Купертинська корпорація визнала вигоряння дисплея гарантійним випадком. Таким чином, власники смартфонів із цим дефектом можуть обміняти їх на нові в сервісних центрах. З моменту придбання пристрою має минути не більше двох тижнів. При цьому факт браку має бути доведений під час експертизи.
Apple визнала наявність у «титанових» iPhone 15 фатального недоліку (фото)
В Apple стверджують, що вигоряння екрана є наслідком системної помилки. Найближчим часом корпорація презентує апдейт, після встановлення якого з екрана зникнуть усі артефакти.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції. Тут ви можете взяти кредит онлайн на картку в Україні. Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото. Кредит онлайн на картку💰
За матеріалами:
prostomob
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас