Акції Netflix сягнули рекордної ціни: причини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Netflix сягнули рекордної ціни: причини

Фондовий ринок
588
Акції Netflix сягнули рекордної ціни: причини
Акції Netflix сягнули рекордної ціни: причини
Акції Netflix досягли першого історичного максимуму з 17 листопада 2021 року. Цього року акції зросли на 43%, додавши 90 млрд дол до ринкової капіталізації.
Про це повідомляє Bloomberg.
Акції Netflix Inc. продовжили свій ріст шосту сесію і досягли історичного максимуму, оскільки зміни, внесені компанією до своєї стрімінгової платформи, сприяють зростанню кількості підписників і продажів.
У вівторок акції компанії з Лос-Гатоса, штат Каліфорнія, зросли на 3,3% до 711,33 дол, перевищивши внутрішньоденний максимум 2021 року в 700,99 дол. Акції впали після того, як побоювання інвесторів викликало зменшення кількості підписників і посилення конкуренції з боку конкуруючих потокових платформ.
Відтоді Netflix вжив заходів, щоб відродити підписку, поборовши практику спільного використання паролів, запровадивши дешевший план підписки з рекламою та інвестуючи в успішні франшизи, такі як романтичний драматичний серіал «Бріджертони».

Читайте також: Гроші зняли, але кешбек не нарахували: що робити

Ці зусилля також допомогли компанії уникнути зростаючої конкуренції з боку стрімінгових пропозицій від Walt Disney Co., Paramount Global та Apple Inc. У другому кварталі Netflix збільшив свою перевагу над конкурентами, додавши 8,05 мільйона клієнтів.
Цього року акції компанії зросли на 43%, додавши до її ринкової капіталізації близько 90 мільярдів доларів, згідно з даними Bloomberg. У 2024 році акції також випередили своїх конкурентів і технологічний індекс Nasdaq 100.
Хочете аби гроші працювали на вас? Розмістіть депозит і за допомогою нашої програми «Бонус до депозиту» отримайте підвищену процентну ставку. Ми домовилися з іншими банками, щоб вони платили вам більше. Детальніше тут:

Отримати більше з депозиту

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас