12-й пакет санкцій проти рф: Боррель розповів, що в ньому буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

12-й пакет санкцій проти рф: Боррель розповів, що в ньому буде

228
12-й пакет санкцій проти рф: Боррель розповів, що в ньому буде
12-й пакет санкцій проти рф: Боррель розповів, що в ньому буде
Робота над 12-м пакетом санкцій проти росії завершується. Обмежувальні заходи проти росії будуть як персональними, так й економічними та секторальними.
Про це віце-президент Європейської комісії, високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель повідомив на прес-конференції за підсумками засідання Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ.
Високий представник ЄС уточнив, що буде, зокрема, запроваджено більше санкцій проти фізичних осіб, застосовано нові заборони на російський експорт, і серед іншого — заборону на російські алмази, збільшення верхньої межі цін на нафту для зменшення прибутків росії, а також будуть запроваджені нові заходи проти обходу раніше запроваджених санкцій.
Він сказав, що пропозиції щодо 12-го пакету санкцій повинні бути схвалені разом з регуляцією, необхідною для втілення цих санкцій.
За його словами, наразі завершується підготовка останніх деталей цього пакету, а потім має відбутися схвалення відповідних заходів і регуляції з керівними принципами для країн-членів ЄС із запровадження обмежувальних заходів.
Боррель підкреслив, що ця регуляція може бути схвалена у середу за спільною пропозицією від нього та Європейської Комісії до Ради ЄС.

Борітеся — поборемо! Слава Україні!

За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас