10 ідей, як організувати недорогі розваги для дітей влітку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

10 ідей, як організувати недорогі розваги для дітей влітку

Особисті фінанси
394
10 ідей, як організувати недорогі розваги для дітей влітку
Шукаєте веселий і доступний спосіб розважити свою дитину цього літа? Запропонуйте їй виділити трохи часу між іграми на компʼютері й проведіть час разом. Ми зібрали десять заходів, які можна проводити вдома та поза ним.

Побудуйте смугу перешкод у дворі

Діти обожнюють смуги перешкод. Вони будують їх вдома, використовуючи ковдри, стільці та подушки. Але цього разу ви можете побудувати смугу перешкод на подвір’ї з обручів, скакалок, палиць, каміння, шлангів та інших підручних матеріалів, знайдених у будинку. Ваші діти можуть проходити її по черзі — і той, хто подолає її найшвидше, отримає приз!

Зробіть годівничку для птахів

Створіть затишок для літніх птахів у подвір’ї за допомогою годівнички, зробленої своїми руками. Використайте пластикову пляшку, мотузку та корм для птахів. Повісьте її на подвір’ї та спостерігайте за різними видами птахів, які прилітають до вас у гості. Заохочуйте дітей спостерігати та ідентифікувати птахів, відзначаючи їхні кольори, розміри та поведінку. Дайте їм польовий визначник або скористайтеся інтернет-ресурсами, щоб дізнатися більше про кожен вид птахів. Обговоріть важливість птахів в екосистемі та те, як ми можемо допомогти захистити їхні місця існування. Ця вправа виховує повагу до дикої природи та пов’язує дітей з навколишнім світом.

Створіть крейдяні бомби своїми руками

Діти будуть у захваті від цієї ідеї. Використовуйте чисту помпу з мильним дозатором, щоб наповнити водяні кульки крейдяно-фарбовою сумішшю, яку можна мити (1 склянка води, 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю і кілька крапель харчового барвника). Попросіть дитину намалювати мішені на землі крейдою або просто дозвольте їй розгулятися. Починайте стріляти!

Малюйте на свіжому повітрі

Коли ви малюєте на вулиці, вам не потрібно турбуватися про те, що ви залишите безлад. Просто використовуйте фарбу, що змивається, та матеріал на ваш вибір — будівельний папір, картон або блоки. Ви також можете створювати картини на свіжому повітрі за допомогою крейди для тротуарів. Ідеальне літнє заняття для вашого майбутнього Пікассо!

Зробіть домашню липучку

Замішайте рідкий слайм (або, як ми казали в дитинстві — лизун), який діти можуть формувати у вигляді кульок або пропускати крізь пальці. Ось як це робиться:
  • Налийте 1 склянку води у велику миску для змішування
  • Додайте кілька крапель харчового барвника (будь-якого кольору)
  • Повільно додайте 2 склянки кукурудзяного крохмалю (спочатку використовуйте ложку, але з часом вам буде легше робити це руками).
Ваші діти можуть займатися цією літньою забавою як вдома, так і на вулиці!

Запишіться на заняття з рукоділля

Багато магазинів рукоділля пропонують практичні заняття для дітей, такі як скрапбукінг, декорування коробок, нанизування бісеру, гончарство тощо. Деякі заняття безкоштовні, а за інші потрібно заплатити зазвичай ~300 грн. Обдзвоніть магазини, які пропонують такі заняття. Якщо раптом виявиться, що на розвагу дещо не вистачає, або ви б хотіли перекусити опісля — звертайтесь до нас, скинемо скільки треба.

Організуйте полювання на скарби

Яка дитина, що шукає пригод, не любить копирсатись у чомусь, аби знайти щось цікаве? Незалежно від того, де ви організуєте цю активність — у приміщенні чи на свіжому повітрі, мета залишається незмінною: знайти заховані предмети, використовуючи розумні підказки.

Поставте власну драматичну виставу

Напишіть сценарій, пошийте костюми або просто трохи зімпровізуйте. Правила прості: одна дитина стає головною й отримує право режисури. Решта повинні їй допомагати. Вам потрібно буде провести такий день для кожної дитини. Відповідальний керує, розподіляє ролі та костюми. Ви побачите готовий проєкт!

Створюйте унікальні футболки

Ваші діти люблять малювати? Знайдіть дешеві футболки або старі, на яких ви не проти, щоб вони малювали. Розмалюйте їх від руки, роздрукуйте трафарети на принтері тощо.

Зробіть мінігольф своїми руками

Створіть поле для мінігольфа, використовуючи предмети домашнього вжитку, і влаштуйте дружнє змагання для всієї родини. Використовуйте картон, пластикові стаканчики та інші предмети побуту, щоб створити поле для мінігольфа у себе на подвір’ї. Створіть різні лунки з унікальними завданнями та ведіть рахунок під час гри. Ця вправа розвиває зорово-моторну координацію, терпіння та творчі здібності, а також забезпечує веселощі для всієї родини.
За матеріалами:
CreditPlus
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас