Рейтинг банков по прибыльности — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг банков по прибыльности

Фондовый рынок
4565
Американський сервіс виклику таксі Lyft, що конкурує на ринку США з Uber, шукає фахівців для роботи в Києві. Першим на це звернуло увагу видання Ain.ua.
Повідомляється, що компанія публікує вакансії для Києва у себе на сайті, а також в LinkedIn, де більше тижня тому почали публікуватися пропозиції для шукачів з різних спеціальностей.
Йдеться про те, що на сайті компанії оприлюднено повний перелік фахівців, які потрібні в Києві для Lyft. Серед них: дата-сайєнтист; продуктовий дизайнер; продакт-менеджер; Android-розробник; iOS-розробник; backend-розробник; технічний директор (engineering manager).
рекрутер з технічних спеціальностей.
Пошук рекрутера може свідчити про те, що Lyft готується до відкриття представництва в Києві з метою запустити в Україні свій сервіс.
Нагадаємо, раніше прес-служба іншого американського сервісу замовлення таксі, Uber, повідомила, що компанія запускає безконтактну доставку посилок, послуга Uber Connect вже доступна в Києві.
У грудні українські таксисти, які працюють в Uber, Uklon і Bolt, провели акцію, на якій виступили проти штучного заниження компаніями вартості перевезень пасажирів.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас