Apple планирует выпустить пять новых компьютеров в 2022 году — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планирует выпустить пять новых компьютеров в 2022 году

Технологии&Авто
542
Кабінет міністрів погодив реалізацію експерименту з професійного навчання безробітних Києва за потребами роботодавців в ІТ-сфері.
Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко
«Кабмін погодив реалізацію в місті Києві експерименту з професійного навчання безробітних для потреб роботодавців сфери ІТ», — написав Олексій Гончаренко.
Як зазначається в пояснювальній записці до проєкту постанови, у зв’язку карантинними обмеженнями зросла кількість безробітних, зокрема за рахунок повернення в Україну великої кількості громадян України, що працювали за кордоном, притому що українські ІТ-компанії відчувають брак спеціалістів із потрібними навичками.
Хто буде учасниками експерименту:
  • роботодавці сфери інформаційних технологій;
  • суб’єкти освітньої діяльності, що надають послуги в системі неформальної освіти;
  • зареєстровані безробітні, які мають право на отримання соціальних послуг з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації.
Фінансування проєкту:
  • фінансування навчання буде здійснюватись за рахунок коштів Фонду соцстраху.
Як стати кандидатом на участь в експерименті:
  • бути зареєстрованим у Київському центрі зайнятості;
  • пройти комп’ютерне тестування;
  • далі комісія повинна вивчити документи кандидата: мотиваційний лист, довідку про проходження псих- та наркооглядів і результати тестів.
Після проходження навчання роботодавець повинен впродовж 30 днів працевлаштувати учасника експерименту на строк не менше року і платити йому щонайменше дві мінімальні заробітні плати.

Довідка Finance.ua:

  • Медіанна зарплата розробника в Україні становить $ 2500 на місяць (після оподаткування), згідно з даними зимового опитування. Це на $ 200 більше, ніж в опитуванні за червень.
  • Найвищі зарплати у QA Manager — $ 3500 медіана, тоді як у Intern’а — $ 335. Медіанна зарплата Junior QA більш ніж удвічі менша за Middle. Тоді як у Middle майже удвічі менша за Senior.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

По материалам:
Діло
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас