Что такое брачный контракт, и как его правильно заключать — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Что такое брачный контракт, и как его правильно заключать

Личные финансы
640
Apple шукає старшого менеджера інженерних проектів у групу Apple Health Hardware, яка є частиною підрозділу Apple Health Technologies. В оголошенні зазначено, що компанія розробляє продукти для сфери охорони здоров’я, відмінні від Apple Watch, і для цього їй потрібні фахівці.
На відміну від трекерів сну Beddit, ці продукти будуть випускатися безпосередньо під брендом Apple.
Apple Health Technologies є командою інженерів і розробників, які беруть участь в розробці продуктів і послуг, що стосуються здоров’я, таких як Fitness+. Очікується, що старший менеджер інженерних проектів Apple Health Hardware контролюватиме процес створення нових товарів і сервісів, а також відповідати за взаємодію з постачальниками і навіть за маркетинг.
Як пише джерело, в оголошенні про вакансію особлива увага приділяється готовності брати участь в розробці нових продуктів і забезпеченні підготовки заводів до виробництва. Останнє може свідчити про те, що кілька нових продуктів для моніторингу стану здоров’я вже перебувають на завершальних стадіях розробки і готуються до масового виробництва.
Apple все більше цікавиться інноваціями в царині здоров’я і спорту. Досі більшість функцій з контролю здоров’я Apple покладала на суміщення iPhone і Apple Watch, проте з запуском платформи HealthKit можна припустити, що компанія запропонує користувачам більш широкий спектр продуктів. Сьогодні HealthKit підтримує ряд продуктів сторонніх компаній, серед яких розумні ваги, тонометри, термометри та багато іншого. Цілком ймовірно, що своє бачення цих приладів незабаром представить і Apple.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас