OnePlus запатентовала складывающийся втрое смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus запатентовала складывающийся втрое смартфон

Технологии&Авто
312
Компанія LG оголосила про початок поставок нових телевізорів з актуального сімейства 2021 року, яке було представлено на виставці CES. До неї увійшли як порівняно доступні моделі, так і флагманські, з усіма останніми технологіями, розробленими в компанії, пише itta.info.
Нові телевізори компанія ділить на три серії, на кшталт використовуваної матриці: OLED, QNED Mini LED і NanoCell. Діагоналі дисплеїв варіюються від 43 до 88 дюймів.
До групи OLED-телевізорів увійшли моделі Z1, G1, C1, B1, A1. В телевізорах сімейства G1 компанія використовує нове покоління матриць OLED Evo. Слово Evo – це маркетингова назва технології. По суті, ці матриці просто мають вищу яскравість і підвищену деталізацію в порівнянні зі звичайними OLED.
Телевізори сімейств B1 і A1 LG позиціонує, як молодші моделі для «входу в світ OLED-телевізорів». Сімейство C1 включає в себе найбільш широкий вибір діагоналей – від 48 до 83 дюймів. Про серію Z1 виробник поки нічого не уточнює.
Сімейство ЖК-телевізорів LG QNED Mini LED на панелях типу Mini LED представлено моделями з дозволом 8K (QNED99, QNED95) і 4K (QNED90, QNED85). Особливістю матриць даних телевізорів є використання декількох шарів: світлодіодного підсвічування, квантових точок і безпосередньо LCD-матриці. Завдяки такій компоновці телевізори QNED мають контрастність 1000000:1. Частота оновлення досягає 120 Гц.
У компанії не забули і про телевізори NanoCell, які також доступні з матрицями 8К і 4К. У випадку з 8К-телевізорами NanoCell, представлено лише дві моделі: NANO99 і NANO95. А ось з 4K все цікавіше, тут до покупки доступні цілих п’ять варіантів: NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75. Нові телевізори серії NanoCell доступні в версіях з діагоналлю від 64,5 до 85,5 дюймів.
Всі телевізори мають підтримку HDMI 2.1, завдяки якій реалізована підтримка виведення зображення з роздільною здатністю до 8К і з частотою оновлення до 120 Гц з зовнішніх джерел. Як наголошується в прес-релізі, всі вищезгадані телевізори мають підтримку Dolby Vision IQ, Dolby Atmos і HDR10 PRO.
Компанія також подбала про геймерів і любителів перегляду спортивних змагань. Спеціальний штучний інтелект «LG AI Picture Pro», вбудований в операційну систему смарт-телевізорів, займається аналізом об’єктів на зображенні і особливим чином покращує їх якість для забезпечення кращого занурення. Спеціальні алгоритми «AI Sound Pro» здатні конвертувати двоканальне аудіо в 5.1 звук. Все це стало можливим завдяки використанню потужного процесора четвертого покоління LG Alpha 9.
По материалам:
4PDA
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас