Tesla Model 3 уступила лидерство в Европе (данные за октябрь) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model 3 уступила лидерство в Европе (данные за октябрь)

Технологии&Авто
2487
Не тільки Apple давно виношує ідею випуску стильних і компактних окулярів доповненої реальності — компанія Samsung вже багато років бавиться подібного роду проєктами (з недавніх можна згадати простенькі розумні окуляри з CES 2020), але нічого серйозного до цього моменту не було. Але ось зараз інсайдер WalkingCat (@h0×0d) опублікував два ролики з демонстрацією можливостей концептуальних Samsung Glasses Lite.
Перший ролик демонструє базові Samsung Glasses Lite, а другий – більш просунутий голографічний варіант.
За задумом розробників, розумні окуляри можна буде використовувати для проєктування зображень — можна отримати величезний віртуальний монітор для роботи, перегляду фільмів і відеоігор. Також передбачений режим “сонцезахисних окулярів” з регульованою прозорістю і можливість використовувати окуляри для управління дроном в реальному часі від першої особи (зображення з камери і телеметрія виводиться перед очима оператора).
Друге відео демонструє концепт схожих окулярів Samsung AR Glasses, але більш технічно просунутих — за їх допомогою можна «бачити» тривимірні цифрові об’єкти в реальному світі і взаємодіяти з ними. Тобто, йдеться про концепт голографічних окулярів — щось подібне раніше обіцяла Microsoft в HoloLens (але далі вражаючих демонстрацій поки що технологія не дійшла), а також Magic Leap, що зазнала фіаско. Але реальність з такими технологіями поки що далека від безлічі фантастичних візуалізацій, які ми бачили за останні роки. Сучасні технології (комбінація хвилеводів, лазерів, проєкторів і мікродзеркал) у форм-факторі компактних прозорих AR-окулярів забезпечують досить мізерне поле зору. Через обмеження більша частина віртуального екрану виявляється поза увагою.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас