Электросамолет компании Rolls-Royce установил новый рекорд скорости — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Электросамолет компании Rolls-Royce установил новый рекорд скорости

Технологии&Авто
690
“Комерційний Індустріальний Банк” продовжує невпинно рухатися назустріч побажанням Клієнтів та ринковим трендам! Ми підписали рамкову угоду за програмою “Доступні кредити 5-7-9%” з Фонд розвитку підприємництва (ФРП)! Зі сторони АТ “КІБ” на церемонії були присутні Голова Правління Тетяна Путінцева, Заступник Голови Правління з продажів Юрій Друк, директор Департаменту мікрокредитування Юрій Войчак, зі сторони ФРП — Виконавчий директор Андрій Гапон та представник Фонду Валерій Майборода.
Програма «Доступні кредити 5-7-9%» передбачає компенсацію підприємцям частини кредитного навантаження. Оновна ідея: чим більш робочих місць створює власник бізнесу, тим більшу відсоткову компенсацію отримує за кредитом.
Электросамолет компании Rolls-Royce установил новый рекорд скорости
АТ “КІБ” почав активно розвивати напрям мікрокредитування для Клієнтів малого та середнього бізнесу. Отож незабаром очікуйте дуже цікаві пропозиції!
“Крок за кроком команда нашого Банку рухається назустріч своїм Клієнтам, створюючи по-справжньому комфортний банк з індивідуальними умовами. Одна з наших стратегічних цілей – стати міцною опорою для представників малого та середнього бізнесу. А своїх цілей ми звикли досягати. Дякуємо, що Ви з нами!”, – прокоментувала підписання рамкової угоди Тетяна Путінцева.
Электросамолет компании Rolls-Royce установил новый рекорд скорости
По материалам:
internetua.com
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас