Потребительские настроения украинцев ухудшаются: что стало причиной — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потребительские настроения украинцев ухудшаются: что стало причиной

Личные финансы
977
Компанія LG запатентувала розумний телевізор з незвичайною конструкцією: мова йде про пристрій з висувним дисплеєм на органічних світлодіодах (OLED). Можливо, подібна панель з’явиться на комерційному ринку.
Як повідомляє ресурс LetsGoDigital, опис новинки оприлюднено на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA).
Ідея полягає у використанні бази-підставки, всередині якої буде ховатися плоский OLED-екран. При цьому сама база отримає широкий виріз, що дозволяє бачити частину дисплея в прибраному стані.
Потребительские настроения украинцев ухудшаются: что стало причиной
Така конструкція дозволить реалізувати кілька режимів роботи. Так, коли телевізор не використовується, частина екрану, яку видно через виріз, зможе демонструвати час, дату або корисну інформацію.
Для прослуховування музики екран можна буде висунути на невелику висоту: при цьому зверху будуть відображатися органи управління, а в секції з вирізом — еквалайзер.
Врешті, для повноцінного перегляду відеоматеріалів або телевізійних програм користувачі зможуть висунути дисплей на всю висоту.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас