При каких условиях продажа авто не облагается НДФЛ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

При каких условиях продажа авто не облагается НДФЛ

Личные финансы
9316
В «Украерорусі» пояснили від’ємний фінансовий результат в 1,04 млрд грн за 3 квартали 2020 зменшенням доходів підприємства і зменшенням середньої злітної маси літаків, що є одним з факторів розрахунку плати за аеронавігаційне обслуговування.
Про це повідомляє прес-служба підприємства.
«Різке зниження інтенсивності повітряного руху в 2020 році в зв’язку з безпрецедентною світовою кризою авіаційної галузі, яку спричинила пандемія, карантин урядів багатьох країн, в тому числі повне припинення авіасполучення, закриття кордонів (з піковим падінням авіатрафіку до 95−98%) призвело до критичного зменшення доходів від надання аеронавігаційних послуг — на 67% в порівнянні з 2019 роком», — йдеться в повідомленні.
«Украерорух вдався до безпрецедентних заходів з тимчасового скорочення витрат: зниження витрат на персонал за рахунок введення режиму простою і неповного робочого часу, призупинення всіх соціальних програм, тимчасове призупинення програми інвестицій і розвитку підприємства, перегляд і скорочення до мінімально можливого рівня всіх категорій операційних витрат, з залишенням тільки необхідних для забезпечення безперебійного функціонування аеронавігаційної системи країни.
Завдяки цьому в 2020 році вдалося досягти економії витрат на 39% від плану і на 37% від факту попереднього року (без урахування курсових різниць і резерву сумнівних боргів).
Однак така економія, якої вдалося досягти, не покриває раптового падіння доходів на 67% – в той час, коли діяльність провайдера вимагає здійснення безперебійної роботи», — пояснили в компанії.
Зазначається, що «Украерорух» в рекордно короткі терміни залучив кредит ЄБРР — перший виданий в Україні за програмою підтримки ліквідності, який дозволив стабілізувати фінансовий стан підприємства.
Фінансову допомогу надали терміном на 3 роки, без будь-якого майнового забезпечення під надані фінансові ресурси.
«Разом з тим, умовою використання другої половини цього кредиту ЄБРР у 2021 році було успішне завершення технічної інтеграції України до Спільної системи маршрутних зборів Євроконтролю.
Не в останню чергу завдяки зусиллям, докладеним Украерорухом, цю задачу була успішно реалізовано, що дозволило забезпечити фінансову стабільність підприємства і аеронавігаційної системи України на 2021 рік», — додали в прес-службі.
В «Украерорусі» додали, що продовжують забезпечувати належний рівень безпеки польотів в повітряному просторі України.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас