Минцифры запустило новые европейские форматы е-подписей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Минцифры запустило новые европейские форматы е-подписей

Личные финансы
890
Швейцарія нагадала Україні, що заморожування активів колишнього президента України Віктора Януковича і його оточення триватиме ще максимум три роки. Це передбачено законодавством цієї країни.
Про це повідомляє посольство Швейцарії в Україні в Twitter.
Відзначається, що сім років тому Федеральна рада Швейцарії ухвалила рішення про заморожування всіх активів Віктора Януковича і його оточення в Швейцарії. Як підкреслює посольство, цим заходом уряд Швейцарії прагнув уникнути ризику незаконного привласнення українських державних коштів.
Дипломати зазначають, що процес повернення цих активів досі триває.
«З того часу швейцарські органи влади тісно співпрацюють з партнерами, щоб завершити процес повернення цих активів українському народу на підставі судових рішень про їх незаконне походження. Згідно із законодавством, максимальна тривалість такого заморожування обмежена 10 роками», — йдеться в повідомленні.
Зазначимо, за даними Державної служби фінансового моніторингу, на зарубіжних рахунках заблоковані активи ексчиновників часів Януковича на загальну суму 107,19 млн, 15,87 млн євро і 135,01 млн швейцарських франків. Кошти арештовані в таких країнах, як Австрія, Великобританія, Латвія, Кіпр, Італія, Ліхтенштейн, Швейцарія та Нідерланди.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас