В Польше упростят легализацию иностранцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Польше упростят легализацию иностранцев

Личные финансы
4801
Кабінет Міністрів схвалив проєкт закону про вихід України з угоди про співробітництво у розвитку та використанні систем стільникового рухомого зв’язку. Документ буде направлений до Верховної Ради.
Рішення ухвалено під час засідання уряду 3 березня, яке транслювалося на Youtube-каналі Кабміну.
Угода була підписана 17 січня 1997 року в м. Москві і ратифікована законом України від 3 березня 1998 року.
Угода визначає домовленості щодо забезпечення співпраці країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав у галузі розвитку систем стільникового рухомого зв’язку, вдосконалення міждержавного ринку послуг.
“За період, що минув з часу підписання Угоди, вона не знайшла для України практичної реалізації. Співпраця та будь-які контакти з виконавчими органами СНД з питань її реалізації з об’єктивних причин не відбуваються. Отже, немає підстав для обміну інформацією про будь-які зобов’язання сторін у зв’язку з виходом України із зазначеної угоди”, – йдеться в пояснювальній записці до проєкту.
Крім того, стаття 6 угоди передбачає наближення національних нормативно-правових до актів країн СНД у сфері розвитку та використання систем стільникового рухомого зв’язку, що не відповідає зобов’язанням, взятим при підписанні Угоди про асоціацію з Європейським союзом, йдеться в документі.
17 лютого Кабінет Міністрів ухвалив постанову про вихід України з угоди про координацію міждержавних відносин у галузі поштового та електричного зв’язку. Угода була підписана в 1992 році в Бішкеку.
Нагадаємо, в грудні 2020 року Кабінет Міністрів ухвалив рішення про вихід України з міжнародних договорів, укладених в рамках Співдружності незалежних держав. Три з цих угод – у сфері атомної енергії.
По материалам:
Укрінформ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас