Работа на телевидении и радио: сколько получают работники в сфере медиа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Работа на телевидении и радио: сколько получают работники в сфере медиа

Личные финансы
4790
Федеральна влада США оприлюднила подробиці про споруджуваний космодром SpaceX в Південному Техасі. Інформація була представлена в публічному повідомленні інженерного корпусу армії США. Нові документи включають докладне креслення ділянки в південній частині штату Техас, розташованої уздовж Мексиканської затоки, на якій і буде створений космопорт.
Новий космодром SpaceX буде включати в себе:
  • два орбітальні стартові майданчики, один з яких вже будується;
  • два суборбітальні стартові майданчики, один з яких вже готовий;
  • два посадочні майданчики, один з яких вже закінчено;
  • два стенди для випробувань космічних кораблів Starship і прискорювачів Super Heavy для них;
  • великий парк наземного допоміжного обладнання для забезпечення орбітальних польотів;
  • майданчик біля входу на територію для розміщення космічного корабля Starhopper.
В архітектурному кресленні космодрому вражає його компактність. Всі об’єкти будуть зосереджені на території розміром близько 10 гектарів, що різко контрастує з величезними стартовими майданчиками у Флориді в Космічному центрі Кеннеді і на космодромі мису Канаверал. Тим не менш, SpaceX, схоже, впевнена, що зможе управляти запуском і посадкою своїх апаратів таким чином, щоб невдачі не призвели до пошкодження розташованого поблизу обладнання. Це трохи нетрадиційний підхід, однак SpaceX часто йшла на ризик у своїй роботі, щоб прискорити темпи розвитку.
Ці плани опосередковано доводять, що Ілон Маск бачить майбутнє SpaceX у Техасі. А будівництво нового космодрому і придбання двох нафтових вишок під назвою Фобос і Деймос дають деяке уявлення про операційні можливості компанії. Маск також запропонував включити сусіднє село Бока-Чіка в нове місто під назвою Starbase.
Варто відзначити, що, крім задоволення вимог інженерного корпусу армії США, SpaceX також повинна пройти екологічну експертизу Федерального управління цивільної авіації. В даний момент компанія працює над тим, щоб надати відомству оновлену екологічну оцінку.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас