Twitter создал отдел по разработкам в сфере блокчейна, криптовалют и DeFi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter создал отдел по разработкам в сфере блокчейна, криптовалют и DeFi

Финтех и Карты
180
Компанія Realme провела віртуальний захід, присвячений презентації смартфона Realme 8 Pro — першого смартфона компанії з камерою на 108 Мп.
Realme 8 Pro є бюджетним пристроєм, який одним з перших використовує новий 108-мегапіксельний сенсор Samsung ISOCELL HM2 в своїй основній камері.
Хоча аналогічні датчики з високою роздільною здатністю були більш поширені в більш дорогих телефонах, таких як Samsung Galaxy S21 Ultra, цей сенсор призначений для більш дешевих пристроїв, таких як 8 Pro.
Цей 108-мегапіксельний сенсор не той, що використовувався в S21 Ultra або навіть в торішньому S20 Ultra. Це менший сенсор — 1 / 1,52 дюйма проти 1 / 1,33 дюйма — з трохи меншими пікселями 0,7 мкм. Тим не менш, він використовує той же підхід для поліпшення здатності збирати світло шляхом об’єднання сусідніх пікселів в менш зашумлене 12-мегапіксельне зображення. Також в тильній камері є 8-Мп сенсор, 2-Мп сенсор для макрозйомки і 2-Мп датчик вимірювання глибини сцени.
Twitter создал отдел по разработкам в сфере блокчейна, криптовалют и DeFi
Realme 8 Pro пропонує 6,4-дюймовий OLED-екран, процесор Snapdragon 720G з 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ пам’яті і батарею ємністю 4500 мАг, яка підтримує швидку зарядку 50 Вт. Роздільна здатність фронтальної камери, розміщеної в вирізі в лівому верхньому кутку AMOLED-екрану, становить 32 Мп.
Смартфон працює під управлінням Android 11 з фірмовою оболонкою Realme UI 2.0. Для розблокування використовується вбудований в екран дактилоскопічний датчик.
Twitter создал отдел по разработкам в сфере блокчейна, криптовалют и DeFi
Задня частина пристрою, яка представлена ​​в синьому і чорному варіантах, прикрашена яскравим логотипом Realme зі слоганом компанії «Dare to Leap» великими флуоресцентними літерами, які, як стверджує компанія, світяться в темряві.
Realme також заявляє, що дизайн сподобається «новому поколінню молодих користувачів». 8 Pro надійде в продаж 31 березня за ціною близько $ 380.
По материалам:
The page
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас